Anbefalinger for den danske institutionskost (bog) Forstør

Anbefalinger for den danske institutionskost (bog)

1132

Ny

Anbefalinger for den danske institutionskost (bog)

- en vigtig fagbog for kostfaglige og sundhedsprofessionelle, der arbejder med kost som en faktor for behandling og pleje.

Denne udgave er omskrevet og ajourført i henhold til NNR 2012 og de officielle kostråd 2013.

 

Flere detaljer

175,00 kr

ePay
ePay

Føj til ønskeliste

Yderligere information

"Anbefalinger for den danske institutionskost" beskriver kosten på sygehuse, i døgninstitutioner og i plejeboliger. Den omfatter kosten til mennesker med forskellige kulturel og religiøs baggrund, ligesom den anbefalede kost til børn er beskrevet.

Bogen henvender sig til alle, der arbejder med bespisning i institutioner, dvs. økonomaer, ernæringsassistenter, kliniske diætister −  samt sundhedspersonale, dvs. læger, sygeplejersker, sygehjælpere og andre, der arbejder med behandling og pleje, hvor kosten er en betydelig faktor.

Bogen er en vigtig fagbog for de nævnte grupper, men den kan også læses af patienter og personer med interesse for sund mad, for diæter eller for kost fra andre kulturer. 

Bogen er udgivet af Fødevarestyrelsen, Sundhedsstyrelsen og DTU Fødevareinstituttet. En arbejdsgruppe med særlige kompetencer inden for området har opdateret denne udgave med anbefalinger fra de nye Nordiske Næringsstofanbefalinger 2012, og de nye officielle kostråd fra 2013. Endvidere er medtaget de nyeste data vedr. danskernes kostvaner fra perioden 2011-2013.

Fra bogens indhold: 

  • Ernæring, kostplanlægning og kvalitetskontrol  
  • Normalkost
  • Kost på sygehuse og i klinikker 
  • Kost til gravide, børn og ældre 
  • Kost til personer fra andre kulturer 
  • Diæter. 


5. udgave, 1. oplag, 2015 

Varenr. 1132 

172 sider, 21 x 24 cm 

Tilbehør / relateret

30 andre varer i samme kategori