10 veje til vægttab Forstør

10 veje til vægttab

1649

10 veje til vægttab er en praktisk og overskuelig guide, der tager udgangspunkt i de vaner, du har. Og det er dig selv, der vælger de små ændringer, der kan føre til store vægttab.

Flere detaljer

25,00 kr

ePay
ePay

Føj til ønskeliste

Mængderabat

Antal Rabat Du sparer
80 10,00 kr Op til 800,00 kr
25 6,25 kr Op til 156,25 kr

Yderligere information

10 veje til vægttab er en praktisk og overskuelig guide, der tager udgangspunkt i de vaner, du har. Og det er dig selv, der vælger de små ændringer, der kan føre til store vægttab. Her er ingen løftede pegefingre og færdige svar. Det er dig selv, der styrer. Find fx ud af, hvor meget du kan tabe dig, hvis du skifter colaen ud med en sukkerfri udgave og begynder at lufte hunden 20 minutter hver dag i et år: 12,5 kg! 

Den nye guide indeholder bl.a. tips om vægtvenlige vaner og huskelister. Du kan også teste dig selv og bruge skemaerne til at følge med i dine fremskridt. 

10 veje til vægttab er skrevet for Sundhedsstyrelsen af Per Brændgaard, ernærings- og sundhedskonsulent, kendt fra bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Bogen bygger på principperne i bogen fra samme serie: Små skridt til vægttab - der holder og giver langt flere eksempler på, hvilke små ændringer du selv kan vælge. Bøgerne kan bruges sammen eller hver for sig. 

1. udgave, 2. oplag, 2011, 42 sider

Tilbehør / relateret

30 andre varer i samme kategori