Hoste Antibiotika Plakat
  • Hoste Antibiotika Plakat

Hoste Antibiotika Plakat

0,00 kr.
Inkl. moms

”Hoste generer - men antibiotika hjælper sjældent”

Plakat med information til patienter om, at antibiotika kun sjældent er en velegnet behandling af hoste – men at det alligevel er vigtigt at gå til læge og blive undersøgt, hvis man får vedvarende hoste. Tilstanden kan skyldes bagvedliggende sygdom, som skal behandles.

Læs mere på antibiotikaellerej.dk

Antal

”Hoste generer - men antibiotika hjælper sjældent”

Kort og præcis information til patienter om, at antibiotika kun sjældent er en velegnet behandling af hoste – men at det alligevel er vigtigt at gå til læge og blive undersøgt, hvis man får vedvarende hoste. Tilstanden kan skyldes bagvedliggende sygdom, som skal behandles. I folderen er der også fokus på korrekt brug af antibiotika i de tilfælde, hvor det er blevet ordineret.

Der er udarbejdet en plakat og patientfolder. Folderen kan uddeles til patienter ved konsultationen og har til formål at give basal viden om luftvejsinfektioner med hoste samt antibiotikas virkningsområde og begrænsninger. Plakaten er til ophæng.

Der er derudover udarbejdet et dialog-arket, der kan understøtte lægens samtale med patienterne og indeholder de væsentligste punkter.

Flere gratis foldere og plakater kan bestilles hos Komiteen for Sundhedsoplysning mod betaling af forsendelsesomkostninger.

Læs mere på antibiotikaellerej.dk

Plakat, ca. 30 x 80 cm

1235-15
Ny vare

Andre har også købt