• Ny
10 veje til vægttab
  • 10 veje til vægttab

UDSOLGT 10 veje til vægttab

25,00 kr.
Inkl. moms

UDSOLGT

10 veje til vægttab er en praktisk og overskuelig guide, der tager udgangspunkt i de vaner, du har. Og det er dig selv, der vælger de små ændringer, der kan føre til store vægttab.

Mængderabat

Antal Rabat Du sparer
25 6,25 kr. Op til 156,25 kr.
80 10,00 kr. Op til 800,00 kr.
Antal

10 veje til vægttab er en praktisk og overskuelig guide, der tager udgangspunkt i de vaner, du har. Og det er dig selv, der vælger de små ændringer, der kan føre til store vægttab. Her er ingen løftede pegefingre og færdige svar. Det er dig selv, der styrer. Find fx ud af, hvor meget du kan tabe dig, hvis du skifter colaen ud med en sukkerfri udgave og begynder at lufte hunden 20 minutter hver dag i et år: 12,5 kg! 

Den nye guide indeholder bl.a. tips om vægtvenlige vaner og huskelister. Du kan også teste dig selv og bruge skemaerne til at følge med i dine fremskridt. 

10 veje til vægttab er skrevet for Sundhedsstyrelsen af Per Brændgaard, ernærings- og sundhedskonsulent, kendt fra bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Bogen bygger på principperne i bogen fra samme serie: Små skridt til vægttab - der holder og giver langt flere eksempler på, hvilke små ændringer du selv kan vælge. Bøgerne kan bruges sammen eller hver for sig. 

1. udgave, 2. oplag, 2011, 42 sider

1649
Ny vare