Mit barn skal til psykolog (hæfte) Forstør

Mit barn skal til psykolog (hæfte)

1128

Som forældre kan man føle sig usikker og have mange spørgsmål, når ens barn skal til psykolog.

Dette hæfte giver information om psykologens arbejde, om jeres rettigheder som forældre, og hvordan I kan medvirke til, at barnet får den hjælp, det har brug for.

Flere detaljer

15,00 kr

ePay
ePay

Føj til ønskeliste

Mængderabat

Antal Rabat Du sparer
25 5,00 kr Op til 125,00 kr

Yderligere information

Som forældre kan man føle sig usikker og have mange spørgsmål, når ens barn skal til psykolog: 

- Hvad kan psykologen udrette? 
- Vil barnet blive 'stemplet' som anderledes? 
- Og hvad vil psykologen egentlig mene om os som forældre? 

Disse og andre hyppige spørgsmål bliver besvaret i dette hæfte, der henvender sig til alle forældre til psykolog-henviste børn. 

At henvise et barn til psykolog er udtryk for, at nogen bekymrer sig om barnet. Vedkommende mener, at barnet har brug for hjælp til at overvinde sine problemer og komme videre i sin udvikling. For at det skal lykkes, er det vigtigt med et tillidsfuldt og godt samarbejde mellem forældre, barn og psykolog. 

Dette hæfte giver information om psykologens arbejde, om jeres rettigheder som forældre, og hvordan I kan medvirke til, at barnet får den hjælp, det har brug for. 

Mit barn går til psykolog er skrevet af psykologerne Anna-Lisa Hyltén-Cavallius og Marie Gammeltoft, der begge har mange års erfaring med psykologisk undersøgelse af børn. 

Mit barn går til psykolog er udgivet af Komiteen for Sundhedsoplysning med økonomisk støtte fra Indenrigs- og Sundhedsministeriet og Sygekassernes Helsefond. Tilbehør / relateret

30 andre varer i samme kategori