Anbefalinger for den danske institutionskost (bog)
  • Anbefalinger for den danske institutionskost (bog)

Anbefalinger for den danske institutionskost (bog)

175,00 kr.
Inkl. moms

- en vigtig fagbog for kostfaglige og sundhedsprofessionelle, der arbejder med kost som en faktor for behandling og pleje.

Denne udgave er omskrevet og ajourført i henhold til NNR og de officielle kostråd.

Fødevarestyrelsen, Sundhedsstyrelsen og DTU Fødevareinstituttet

5. udgave, 2015. 172 sider, 21 x 24 cm 

Varenummer 1132

Antal

"Anbefalinger for den danske institutionskost" beskriver kosten på sygehuse, i døgninstitutioner og i plejeboliger. Den omfatter kosten til mennesker med forskellige kulturel og religiøs baggrund, ligesom den anbefalede kost til børn er beskrevet.

Bogen henvender sig til alle, der arbejder med bespisning i institutioner, dvs. økonomaer, ernæringsassistenter, kliniske diætister −  samt sundhedspersonale, dvs. læger, sygeplejersker, sygehjælpere og andre, der arbejder med behandling og pleje, hvor kosten er en betydelig faktor.

Bogen er en vigtig fagbog for de nævnte grupper, men den kan også læses af patienter og personer med interesse for sund mad, for diæter eller for kost fra andre kulturer. 

Bogen er udgivet af Fødevarestyrelsen, Sundhedsstyrelsen og DTU Fødevareinstituttet. En arbejdsgruppe med særlige kompetencer inden for området har opdateret denne udgave med anbefalinger fra de nye Nordiske Næringsstofanbefalinger og de officielle kostråd. Endvidere er medtaget de nyeste data vedr. danskernes kostvaner.

Fra bogens indhold: 

  • Ernæring, kostplanlægning og kvalitetskontrol  
  • Normalkost
  • Kost på sygehuse og i klinikker 
  • Kost til gravide, børn og ældre 
  • Kost til personer fra andre kulturer 
  • Diæter. 



1132
Ny vare

Andre har også købt