Håndbog om hygiejne og miljø i dagtilbud

68,75 kr.
Inkl. moms

Håndbog om hygiejne og miljø i dagtilbud henvender sig til ansatte i den kommunale sundhedstjeneste samt til pædagogisk personale og ledere, der har ansvar for at tilrettelægge og gennemføre daglige hygiejnerutiner i dagtilbud.

Bogen samler Sundhedsstyrelsens nyeste anbefalinger omkring bedre hygiejne, sundere miljø og større sikkerhed i dagtilbud. Bogen er opdateret efter gældende lovgivning. Den er derfor et uundværligt opslagsværk for alle, som arbejder med børn i dagtilbud.  

1. udgave, 2019. 56 sider, 17 x 24 cm.

Varenummer 1620.

Mængderabat

Antal Rabat Du sparer
50 7,50 kr. Op til 375,00 kr.
90 13,75 kr. Op til 1.237,50 kr.
Antal

Virus, bakterier og fysiske skader resulterer alt for ofte i sygefravær blandt børn og personale i dagtilbud. Håndbog om hygiejne og miljø i dagtilbud  sætter fokus på, hvordan vi kan begrænse smittespredning gennem forebyggelse, hygiejne, miljø og sikkerhed. Det har både børn og voksne glæde af!  

Bogen går i dybden med, hvordan vi optimerer hygiejniske rutiner og målretter rengøringen, så smitsomme sygdomme begrænses mest muligt. Desuden fokuseres på emner som dagtilbuddets fysiske rammer, skov- og naturbørnehaver, udeophold og forholdsregler ved ophobning af smitsomme sygdomme samt desinfektion. 

Bogen afløser Sundhedsstyrelsens tidligere udgivelse Hygiejne i daginstitutioner, 2013. 

1. udgave, 2019, 56 sider. 

1620
Ny vare

Andre har også købt