Amning, en tryg start Forstør

Amning, en tryg start

1111

Om amning og barnets omstilling den første uge efter fødslen. Hæftet er velegnet til uddeling på fødegangen eller ved en jordemoderkonsultation sidst i graviditeten.

Forfatter: Ingrid Nilsson

2. udgave, 1. oplag, 2017.

Flere detaljer

11,25 kr

ePay
ePay

Føj til ønskeliste

Yderligere information

Amning − en tryg start handler om den første uge efter fødslen, hvor amningen kommer i gang, og barnet omstiller sig til livet udenfor livmoderen. Hæftet er velegnet til uddeling på fødegangen eller ved en jordemoderkonsultation sidst i graviditeten. 

I de første døgn efter fødslen sker der mange forandringer for både forældre og børn. Forældrene skal lære barnets signaler at kende, samtidig med at moderen skal komme sig efter fødslen og få mælkedannelsen i gang. Barnet skal lære at tage brystet og finde ud af at sutte, synke og trække vejret på en gang. Det er noget af en udfordring! 

På en blid og enkel måde guider hæftet forældre igennem denne forandringsproces og udvider deres forståelse af, hvad der sker for både moderen og barnet. Med denne viden styrkes forældrenes tillid til, at amningen kan fungere, og barnet kan sutte. 

Hæftet giver endvidere viden om barnets trivselstegn og god ammeteknik. 

Tilbehør / relateret

30 andre varer i samme kategori