Når diagnosen er alvorlig UDSOLGT (bog)
  • Når diagnosen er alvorlig UDSOLGT (bog)

Når diagnosen er alvorlig (bog)

40,00 kr.
Inkl. moms

Denne lille bog anbefales af specialister i palliation. Den henvender sig til uhelbredeligt syge og deres pårørende og forbereder dem på de fysiske, psykiske og sociale udfordringer, som ofte kommer i den sidste tid.

Bogen giver desuden tip om hjælp og støttemuligheder. Målet er bedre livskvalitet i en ellers vanskelig periode.

Mængderabat

Antal Rabat Du sparer
10 5,00 kr. Op til 50,00 kr.
25 8,75 kr. Op til 218,75 kr.
Antal

Den sidste del af livet skal helst være lige så meningsfuld, kærlig og skånsom som den første. Det skal være en periode, hvor vi tænker tilbage, gør vores livsregnskab op og forbereder os til det, der skal komme. 

Det er samtidig en krævende tid, ofte præget af sygdom og svigtende kræfter. Forholdet til vores nærmeste bliver udfordret, fordi vi så gerne vil, men ikke altid magter at gøre det godt nok for hinanden. 

Denne lille bog kan forberede den syge og de pårørende på de fysiske, psykologiske og sociale udfordringer, de er stillet over for. Den giver også information om hjælp og støttemuligheder 

" Forberedelse til samtalen med lægen 
" Blive i hjemmet? 
" Hjælp og støttemuligheder 
" Vores forhold til livets afslutning 
" Fysiske symptomer - hvordan kan de tackles? 
" Psykiske processer hos den syge og de nærtstående 
" Tilbagetrækning fra livet 
" Bearbejdning af sorgen. 

Bogen henvender sig direkte til den syge og de pårørende. Men den kan også bruges af sundhedsfagligt personale som et værktøj i samtalen med uhelbredeligt syge. Bogen bliver anbefalet i en klinisk vejledning om palliation, udgivet af DSAM.

"Når diagnosen er alvorlig" er skrevet af psykolog Niels Peter Agger, som i mange år har arbejdet med kræftsyge i Kræftens Bekæmpelse. 

Når diagnosen er alvorlig - Værktøjer til en krævende tid 
3. udgave, 1. oplag, 2018 
64 sider, 14,7 x 21 cm

1509
Ny vare