LÆR AT TACKLE hverdagen som pårørende

177,50 kr.
Inkl. moms

At være pårørende til et menneske med alvorlig, langvarig sygdom kan være så belastende, at man selv bliver syg eller får stress.

Bogen er til dig, der er nær pårørende. Den præsenterer dig for hjælpemuligheder og redskaber, du kan bruge for at få en bedre hverdag − til gavn for både dig selv og den syge.

2. udgave, 1. oplag 2018, 140 sider inklusive cd med afspændingsøvelser.

Varenummer 1611.

Mængderabat

Antal Rabat Du sparer
40 20,00 kr. Op til 800,00 kr.
Antal

LÆR AT TACKLE hverdagen som pårørende

Bogen her er et værktøj for dig, der er nær pårørende til et menneske med langvarig sygdom. Den giver råd om, hvordan du kan deltage i kontakten med lægen, opstille egne mål, lægge handleplaner, håndtere symptomer og trække på de ressourcer, du har til rådighed.

Selv hvis din kæres sygdom er alvorlig, og du er omsorgsgiver med en lang række (ekstra)opgaver dagen igennem, er det muligt at få en meningsfuld og god tilværelse. Første skridt er at blive bedre til at tackle de udfordringer, som sygdommen medfører:

  • Forandringer i jeres forhold
  • Hvis den syge ændrer personlighed
  • Kend dine valg
  • Følelsesmæssige reaktioner
  • Din deltagelse i kontakten med lægen
  • Problemløsning og handleplaner
  • Hjælp udefra.

Næsten halvdelen af pårørende til mennesker med alvorlig, kronisk sygdom viser tegn på stress og udbrændthed. Du er bedre rustet, hvis du får tilstrækkelig hjælp udefra og samtidig bliver bedre til at hjælpe dig selv.

Bogen kan bruges selvstændigt eller som supplement til LÆR AT TACKLE-kurserne, som henvender sig til mennesker, der lever med langvarig sygdom − som sygdomsramte eller som pårørende. Se om kurserne udbydes i din kommune: www.laerattackle.dk

2. udgave, 1. oplag 2018, 140 sider.

1611
Ny vare