LÆR AT TACKLE hverdagen som Pårørende Forstør

LÆR AT TACKLE hverdagen som pårørende

1611

At være pårørende til et menneske med alvorlig, langvarig sygdom kan være så belastende, at man selv bliver syg eller får stress.

Bogen er til dig, der er nær pårørende og præsenterer dig for hjælpemuligheder og redskaber, du kan bruge for at få en bedre hverdag − til gavn for både dig selv og den syge.

Flere detaljer

120,00 kr

Føj til ønskeliste

ePay
ePay

Mængderabat

Antal Rabat Du sparer
96 25,00 kr Op til 2 400,00 kr
24 12,50 kr Op til 300,00 kr

Yderligere information

LÆR AT TACKLE hverdagen som pårørende

Bogen her er et værktøj for dig, der er nær pårørende til et menneske med langvarig sygdom. Den giver inspiration og råd om, hvordan du kan deltage i kontakten med lægen, opstille egne mål, lægge handleplaner, håndtere symptomer og trække på de ressourcer, du har til rådighed.

Selv hvis din kæres sygdom er alvorlig, og du er omsorgsgiver med en lang række (ekstra)opgaver dagen igennem, er det muligt at få en meningsfuld og god tilværelse. Første skridt er at blive bedre til at tackle de udfordringer, som sygdommen medfører:

  • Forandringer i jeres forhold
  • Hvis den syge ændrer personlighed
  • Hvis du tænker på at forlade den syge
  • Pårørende-krisen og 'forbudte' følelser
  • Din deltagelse i kontakten med lægen
  • Når du mangler overskud og energi
  • Når du føler dig isoleret og handlingslammet.

Næsten halvdelen af pårørende til mennesker med alvorlig, kronisk sygdom viser tegn på stress og udbrændthed. Du er bedre rustet, hvis du får tilstrækkelig hjælp udefra og samtidig bliver bedre til at hjælpe dig selv.

Bogen kan bruges selvstændigt eller som supplement til LÆR AT TACKLE-kurserne, som henvender sig til mennesker, der lever med langvarig sygdom − som sygdomsramte eller som pårørende. Se om kurserne udbydes i din kommune: www.patientuddannelse.info

1. udgave, 1. oplag 2016, 120 sider.

Tilbehør / relateret

27 andre varer i samme kategori