Se mor danser

125,00 kr.
Inkl. moms

Se mor danser handler om at blive ramt af alvorlig, kronisk sygdom og giver praktiske råd til alle os, som er havnet i en lignende livssituation.

Antal

Den medrivende beretning begynder den aften, hvor forfatteren Michell Kroner Daugaard pludselig gennemrystes af en række stærke og mærkelige symptomer. Hun hasteindlægges på hospital, og lægerne afsiger besynderlige diagnoser, indtil hun – efter mange måneder – får sat det rigtige navn på sin sygdom. Herefter følger et både fysisk og mentalt krævende forløb, hvor Michell selv skal lære at modtage hjælp frem for at give den til familie og venner. Bl.a. beskriver hun, hvordan hun får afgørende hjælp ved at deltage på kurset LÆR AT TACKLE kronisk sygdom.

Bogen handler også om de pårørende, som bliver vidne til, at den de elsker, kæmper med smerter, frustration og usikkerhed - og den italesætter deres kamp for at hjælpe.

Michell Kroner Daugaard har selv begge "roller", idet hun både er syg og pårørende til en kronisk syg mand. Det har udmundet i en utrolig stærk skildring af sorg og glæder, om at trække sig selv op, når alt er svært, og om at glædes ved de gode dage, når de er der. 

1. udgave, 1. oplag, 2019. 120 sider.

2306

Andre har også købt