Inspirationsark om 5-7-årige børns syn

0,00 kr.
Inkl. moms

Inspirationsarket er udarbejdet til brug i sundhedsplejen og er udviklet i samarbejde med øjenfaglige eksperter på baggrund af viden fra nyt forskningsprojekt. Inspirationsarket indeholder viden om synsprøver og synstavler, synsproblemer og en uddybning af de 9 synlige tegn på mulige synsproblemer hos 5-7-årige børn, som også er fremhævet på plakaten.

Antal

Inspirationsarket er målrettet sundhedsplejen, og er udarbejdet i samarbejde med øjenfaglige eksperter. Inspirationsarket er udarbejdet på baggrund af en række interviews i foråret 2019 med sundhedsplejersker over hele landet, hvor der blev efterlyst mere viden om synsundersøgelser, synstavler og indikationer på dårligt syn hos indskolingsbørn. 

 

Inspirationsarket kan derfor bruges i forbindelse med indskolingsundersøgelsen, eller hvis forældre henvender sig med spørgsmål om deres barns syn.  

 

De beskrevne synstavler på arket anvendes i en afstand på 3 meter, men husk at synsmålingen skal foregå i den afstand, der er anført i instruktionen til den tavle, der konkret anvendes.

 

Læs mere om den fondsstøttede forskning bag inspirationsarket på www.synoptik-fonden.dk

2310

Andre har også købt