Udsolgt. Tages i restordre til erhverv. Anbefalinger for svangreomsorgen (bog)

199,00 kr.
Inkl. moms

Udsolgt, tages i restordre. Forventes på lager december 2024.

Sundhedsstyrelsens anbefalinger henvender sig bredt til sundhedsfaglige, administratorer og beslutningstagere, der arbejder med svangreomsorg. Anbefalingerne er opdateret og indeholder nye afsnit om bl.a. psykiatriske lidelser, skjult graviditet og covid-19-vaccination af gravide.

3. udgave, 2021. 316 sider. Varenr. 1129

Antal

Bogen giver en detaljeret beskrivelse af konsultationsarbejdet fra første graviditetsundersøgelse til undersøgelsen af moderen 8 uger efter fødslen. Her tilstræbes det, at første jordemoderkonsultation afholdes inden udgang af 1. trimester mhp. bedre muligheder for sundhedsfremme og tidlig opsporing.

Anbefalinger for svangreomsorgen har fokus på øget fleksibilitet og differentiering i forhold til den enkeltes behov samt på forældre- og fødselsforberedelse i små hold. Der lægges desuden vægt på, at forældrene har mulighed for at få støtte og rådgivning i den første tid efter fødslen, uanset om de er hjemme eller på en barselsafdeling. Bogen er udvidet med nye afsnit om bl.a. skjult graviditet, psykiatriske lidelser og COVID-19-vaccination af gravide.

Fra bogens indhold:

·        Tilrettelæggelse og tværfagligt samarbejde

·        Kontakter før, under og efter graviditet

·        Sårbare og socialt udsatte gravide

·        Levevis og risikofaktorer

·        Undersøgelse og vurdering af den gravide

·        Obstetriske problemstillinger

·        Fødsel og barsel

·        Observation og behandling af den nyfødte

·        Psykologiske aspekter. 

Anbefalingerne henvender sig bredt til sundhedspersonale − især praktiserende læger, jordemødre, obstetrikere, sundhedsplejersker og personale på barselsafdelinger samt til sundhedsfaglige ledere, administratorer og beslutningstagere.

1129
Ny vare

Andre har også købt